0%

Kanvas Tablolar
Baskı Ürünleri
Poster Baskıları

Print on Demand Türkiye – Talep Üzerine Baskı

Print on demand hizmeti almak, tasarımlarınızı, fotoğraflarınızı,  sanat eserlerinizi yada herhangi bir görseli işletmemizde bastırıp doğrudan müşterinize kargo ile ulaştırmak istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin. Doruk baskı olarak üretimini yaptığımız ürünlerde uzun süredir yurtiçi ve yurtdışı print on demand hizmeti vermekteyiz. Sitemizde bulunan herhangi bir ürün için düzenli baskı hizmeti aldığınızda sipariş hacmine ve sürekliliğine göre size fiyat teklifi ileteceğiz. Üretici olmanın avantajıyla daha çok kar edebilmeniz için mümkün olan en iyi fiyatları size sunmayı hedefliyoruz.

print on demand türkiye

Çalışma şeklini birlikte belirleyelim !

Dilerseniz ürünleri Ankara mağazamızdan kutulu yada kutusuz bir şekilde teslim alabilirsiniz. Eğer başka şehirdeyseniz ve paketleme sürecini kendiniz yönetmek istiyorsanız ürünleri toplu bir şekilde yada sipariş geldikçe kendi adresinize isteyebilirsiniz.

Ürünler bana gelmesin iki kez kargo ücreti ödemek istemiyorum, ürünleri doğrudan müşterime gönderin diyorsanız; ister bizim anlaşmamızla kargolatın isterseniz kendi anlaşma kodunuz, pazaryeri sipariş barkodunuz veya kargo etiketiniz  ile yurtdışında yada yurtiçinde istediğiniz adrese kargolatın. İşletmemiz yurtiçi ve yurtdışı gönderimleri için bir çok kargo firması ile çalışmaktadır, seçmiş olduğunuz kargo firmasını bildirmeniz yeterli olacaktır. Türkiye’de print on demand hizmeti veren firmalar arasında olan işletmemiz ürünlerinizi genellikle ertesi gün, en geç 2 gün içinde siparişleri kargoya teslim ediyor. Detaylı bilgi için whatsapp hattından bize ulaşabilirsiniz.

Print on demand hizmeti almak istediğiniz ürün hakkında detaylı bilgiye ürün sayfasından ulaşabilir, bize yazabilir, örnek görsel isteyebilirsiniz. Satış yapmayı hedeflediğiniz ürünü daha iyi inceleyebilmeniz için bu üründen bir adet sipariş oluşturmanızı tavsiye ediyoruz.

 

Sipariş İçin Print On Demand Sitemizi Ziyaret Edin

Tüm ürünlerin fiyatlarını görebileceğiniz, doğrudan müşterilerinize bizim yada kendi kargo anlaşmanızla gönderim yapabileceğiniz web sitemiz için https://talepuzerinebaski.com/

tıklayın.

Print On Demand Nedir ? ( Talep Üzerine Baskı )

Print on Demand (POD), müşterilerin isteği doğrultusunda ürünlerin basılmasını sağlayan bir baskı teknolojisidir. Geleneksel baskı yöntemlerinden farklı olarak, bir ürün için minimum sipariş miktarı veya envanter gereksinimi olmaksızın ürünler üretilebilir.

POD, müşteri siparişi alındıktan sonra ürünün hızlı bir şekilde basılmasını sağlayarak, üretim sürecindeki maliyetleri önemli ölçüde azaltır. Bu sayede, üretici, satıcı veya yayıncılar, stok tutma zorunluluğundan kurtulur ve depolama masraflarını minimize eder. Ayrıca, müşterilerin özgün tercihlerine göre ürünleri kişiselleştirmelerine imkan tanır.

POD teknolojisi genellikle cam tablolar, fotoğraf albümleri, posterler, kupa bardaklar, tişörtler gibi çeşitli ürünlerin üretiminde tercih edilir.

Yurt dışında çok fazla yaygın olan ülkemizde henüz yeni yeni yayılmaya başlayan bu sistem baskı sektöründe üretici ile satıcıyı farklı şehirlerde olsa dahi buluşturmayı, satıcının iş yükünü hafifletmeyi sağlar. Avrupa ve Amerika’da bu alanda hizmet veren onlarca firma bulunmaktadır. Bu firmalar dropshipping sistemi ile benzer çalışır. Sadece baskılı ürünler üretici firma içinde stoklanabilir bir ürün olmadığı için ürünler sipariş üzerine üretime alınır, istediğiniz tasarımla hazırlanır. Daha sonra doğrudan print on demand talebi alan kişinin müşterisine gönderilir.

Satıcı kişi yada işletme baskı merkezinden satmayı hedeflediğini ürünü internet ortamından satın alır. Teslimat adresi olarak müşterisinin adresi girer ve üretim, paketleme gibi hizmetleri üretici firmaya yapmış olur. Üretim kısmına zaman ayırmak zorunda kalmayan satıcılar pazarlama stratejileri geliştirmek, yeni tasarımlar oluşturmak için daha fazla zamana sahip olur. Hem üretici firma hem de kar ekleyip ürünleri satan kişi yada işletme bu sistemden kazanç elde etmiş olur.

Yurtdışına Print on Demand Fiyatları

  • Kanvas Tablo Kargo Dahil ( ABD ve Avrupa)

Kanvas tablo yurtdışı gönderimleri için fiyatlar aşağıdaki gibidir. Farklı ürünler için kargo dahil fiyatlar öğrenmek için lütfen bize ulaşın. Siparişleriniz 1-2 iş günü içerisinde Fedex yada Ups firmasına teslim edilir. Tahmini kargo süresi 2-4 iş günüdür.

Farklı ürünler için kargo dahil fiyatlar almak için lütfen bize ulaşın.

 

Canvas Print Size Price
Canvas Print 8 x 12” 27,5 USD
Canvas Print 12 x 18” 30,0 USD
Canvas Print 16 x 24” 36,0 USD
Canvas Print 20 x 30” 52,0 USD
Canvas Print 24 x 36” 65,0 USD
Canvas Print 32 x 48” 102,0 USD
Canvas Print 40 x 60” 155,0 USD
.
.
.
  • Poster Baskı Kargo Dahil ( ABD ve Avrupa)
Poster Print Size Price
Poster Print 8 x 12” 22,0 USD
Poster Print 12 x 18” 23,0 USD
Poster Print 16 x 24” 24,0 USD
Poster Print 20 x 30” 28,0 USD
Poster Print 24 x 36” 30,0 USD
Poster Print 32 x 48” 34,0 USD
Poster Print 40 x 60” 40,0 USD

Talep Üzerine Baskı Avantajları

Print on Demand (POD), müşterilerin isteği doğrultusunda ürünlerin basılmasını sağlayan bir baskı teknolojisidir. Geleneksel baskı yöntemlerinden farklı olarak, bir ürün için minimum sipariş miktarı veya envanter gereksinimi olmaksızın ürünler üretilebilir.

POD’un sunduğu avantajlardan bazıları şunlardır:

  1. Minimum envanter gereksinimi: Print on Demand, ürünlerin minimum veya hiç envanter gerektirmeden basılmasını sağlar. Bu sayede, üretici veya satıcılar stok yönetimini kolaylaştırabilir ve depolama maliyetlerinden tasarruf edebilirler. Ayrıca, müşteri taleplerine anında cevap verme imkanı sunar.
  2. Kişiselleştirme: Müşterilerin ürünleri kendi zevklerine veya ihtiyaçlarına göre özelleştirmelerine olanak tanır. Bu, müşteri memnuniyetini artırır ve müşteri sadakatini sağlar.
  3. Daha Az Üretim Maliyeti: Geleneksel baskı yöntemlerine göre, POD üretim maliyetlerini azaltır. Minimum sipariş miktarı veya ön üretim gerekliliği olmadığı için, üretim sürecinde israf ve fazla maliyetler minimize edilir.
  4. Daha Az Depolama Alanı Gereksinimi: Ürünler sadece talep olduğunda basıldığı için, depolama alanı gereksinimi önemli ölçüde azalır. Bu da işletmeler için değerli depo alanı tasarrufu sağlar.
  5. Daha Hızlı Teslimat: Ürünler doğrudan müşteri taleplerine göre basıldığı için, üretim süreci daha hızlıdır ve bu da müşterilere daha hızlı teslimat imkanı tanır. Hızlı teslimat müşteri memnuniyetini artırır ve geri dönüşleri olumlu yönde etkiler.

Sonuç olarak, Print on Demand teknolojisi, işletmeler için maliyetleri düşürmenin yanı sıra müşteri memnuniyetini artıran ve operasyonel esneklik sağlayan önemli bir çözüm

Talep Üzerine Baskı Kimler Tarafından Tercih Edilir?

Yurtiçinde sosyal medya üzerinden satış yapanlar, kendi tasarımları baskılı olarak satışını yapmak isteyen e-ticaret satıcıları tarafında tercih edilir. Üretim süreçlerine zaman ve bütçe ayırmayan satıcılar daha büyük müşteri kitlelerine daha kısa zamanda ulaşırlar.  Yurtdışında ise genellikle ETSY satıcıları tarafından tercih ediliyor. Avrupa yada Amerika’daki print on demand hizmeti veren işletmelere göre daha uygun fiyatlar, hızlı üretim süresi ve iletişim kolaylığı nedeniyle Türk üreticiler tercih edilmektedir.

Değerli İş Ortağımız;

Sitemizde var olan baskı ürünlerinden herhangi birinin satışını yapmayı ya da bizden düzenli olarak alış-veriş yapmayı planlıyorsanız lütfen iletişime geçiniz. Size özel teklifimizi sunmaktan ve çalışma yöntemimizi belirlemekten memnuniyet duyarız.

Doruk Fotoğrafçılık  Sanayi ve Ticaret LTD ŞTİ

Sağlık 1 Sokak 41/A

Kızılay/ Ankara

0 531 230 72 29

Bize Ulaşın
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
WhatsApp Destek